Vil du ha en salgsdel som fortsetter å fungere lenge etter at du har plassert den i distribusjon? Det er det et avisbilag vil gjøre hvis det gjøres på netto tilbudsavis riktig måte. Her er noen vanlige feil og måter å rette dem på.

En forhandler sa en gang: “Innlegg fungerer ikke, jeg har prøvd dem.” Ved ytterligere avhør ble det oppdaget at hun hadde gjort flere ting galt.

  1. Hun fikk sine løpesedler skrevet ut superbrugsen tilbudsavis av en lokal offsettrykker. Hun gjorde ingen shopping rundt; ingen prissammenligninger.
  2. Hun hadde dem trykt i fire farger. Hun gjorde ingen shopping rundt; ingen prissammenligninger.
  3. Hun fikk dem skrevet ut på glanset papir av høy kvalitet. Hun gjorde ingen shopping rundt; ingen prissammenligninger.
  4. Hun valgte deretter lokalavisen til å distribuere dem. Hun gjorde ingen shopping rundt; ingen prissammenligninger.
  5. Hun brukte kampanjen sin til å annonsere et tidsbegrenset salg. Når salget var over, ble tilbudet på løpesedlene ugyldig.

De fire første er deler av prosjektet som bestemmer kostnadene. Denne forhandleren valgte den dyreste ruten for hvert kostnadsbestemmende kampanjealternativ. Hvis hukommelsen ikke fungerer, var kostnadene for flygekampanjen hennes rundt 4000 dollar i en by med 12 000 innbyggere.

Forhandleren sa at salg fra kampanjen hennes knapt betalte for kampanjen. Da hadde hun fortsatt varekostnader og overhead å betale, så kampanjen ble et netto tap.

Et ettermarkedsbyggfirma i betong hadde et helt annet resultat. De brukte avisinnlegg for å generere et veldig fint overskudd.

Betongselskapet, på den ene siden av løpeseddelen, fortalte sin historie i et salgsbrev. Den siden av løpeseddelen var 100 % salgseksemplar; ingen mellomrom (pedagogisk i tone; ingen hype). Den andre siden hadde grovt skissert illustrasjoner av prosessen selskapet ville bruke, etterfulgt av en forklaring av illustrasjonen, med et minimum av mellomrom.

Ti tusen om gangen ble trykt av den mest økonomiske “postordreskriveren”, fortsatt offset, på 20 pund obligasjon, pastellpapir, kun med svart blekk. (Utskriften var under $300.)

Innleggene ble deretter distribuert, i henhold til postnummer, av en regionavis hvis innstikk- og distribusjonspris var halvparten av lokalavisselskapet.

Hele prosjektet ble gjort til en kostnad på mindre enn $600 for å sette inn og distribuere 10 000 løpesedler til spesifiserte postnumre. Det samme budskapet ble distribuert til det samme publikummet til bare 15 % av prisen for det første eksemplet! Her var resultatene:

I løpet av de første seks ukene etter hver innsetting (av hver kampanje), avsluttet byggefirmaet et dusin eller så kontrakter, til sammen minst $40 000 og opptil $60 000! Etter seks uker fra distribusjon fortsatte samtalene å komme inn, men med lavere priser, i opptil atten måneder. Det er fra én enkelt innsetting av løpesedler per kampanje.

Totalt salg fra hver innsetting ble estimert til $80 000 til $100 000 per kampanje i løpet av de atten månedene. Hver kampanje hadde et annet postnummer, så resultatene var enkle å spore.